Goedkoop een Partytent Huren in Groningen, Friesland en Drenthe

Bij Knal Verhuur kunt u eenvoudig een partytent huren voor ieder feest en iedere aangelegenheid en dat in heel Groningen, Friesland en Drenthe. U hoeft u nooit meer zorgen te maken over het weer, met een partytent op maat bent u overal op voorbereid!

Wij leveren al een partytent vanaf 45 euro voor een dag of een weekend, dat maakt het huren van een tent voor iedereen betaalbaar. Of het nu om een verjaardag, bruiloft, buurtfeest, schoolfeest of receptie gaat, op deze manier valt geen enkel feestje nog in het water!

Het dilemma kennen we allemaal: vieren we het feest binnen? Of in de tuin? Binnen in huis geeft veel schoonmaakwerk en gesleep met meubilair en is bovendien vaak te krap. Maar buiten is het altijd spannend of het weer goed blijft. In ons kikkerlandje Nederland is daar nooit garantie op! Met een partytent volledig op maat van uw wensen kunt u dit volledig naar uw hand zetten. Geen zorgen meer over het weer en over een plan B bij regen. U kunt in alle rust het feest voorbereiden en tenslotte genieten samen met uw gasten.

Onze tenten zijn eenvoudig met twee personen op te zetten en weer af te breken.

Wanneer we zeggen dat we partytenten aanbieden op maat van iedere aangelegenheid, spreken we ook van iedere aangelegenheid. De mogelijkheden zijn divers met partytenten van 10 tot 150 gasten. Er zijn bovendien ook feesttenten te huur tot en met 2500 personen. Er is zodoende altijd een oplossing op maat en dat voor onze lage prijzen voor de volgende afmetingen van de partytenten:

  • 4m x 4m
  • 6m x 3m
  • 8m x 4m
  • 10m x4m
  • 8m x 8mo
  • 12mx 8m
  • 16m x 8m

Laten opbouwen of kiezen voor een Easy Up partytent?

Sinds 2018 leveren wij ook enkele easy-up tenten. Deze partytenten kunt u zonder moeite met 2 personen uitvouwen/opbouwen. Hierdoor bespaart u altijd de opbouwkosten!

Wilt u zich helemaal geen zorgen maken over de organisatie, dan is het ook mogelijk de tent te laten leveren en ophalen door ons, wij rekenen hiervoor een tarief per kilometer die wij afleggen. Bovendien kunnen wij voor u de tent opzetten en weer afbreken en zo werkelijk al uw zorgen uit handen nemen voor een meerprijs afhankelijk van de grootte van de door u gekozen tent:

Indien u voor een mooi geheel wil gaan, leveren wij ook vloeren op maat van de partytent. De 'finishing touch' voor een mooi feest! De prijs voor een vloer komt ongeveer op circa 3 euro per m2 uit indien u deze zelf legt. Wanneer wij dit u uit handen nemen, bedraagt de prijs ongeveer 4 euro per m2.

Behalve partytenten en vloeren vindt u bij ons een uitgebreid aanbod aan andere artikelen om het geheel compleet te maken. Van versiering, lampjes en slingers voor de feestsfeer tot de inrichting met tafels, stoelen, statafels, servies, glaswerk en nog veel meer. Een partytent huren in de regio Groningen, Friesland en Drenthe kan niet eenvoudiger en goedkoper!

© 2017 - 2018 Statafels Groningen - Onderdeel van KNAL Verhuur